Conferinte cu sistem de traducere simultana la Consiliul Judetean Arad

Postat de admin 29.01.2020 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Sistemul de traducere simultana este folosit pentru o comunicare mai buna in timpul conferintelor care se desfasoara in spatii foarte mari, aglomerate, dar si la prezentari, sedinte sau dezbateri. In mediile zgomotoase este extrem de valoros deoarece elimina zgomotul de fundal prin casti; astfel ramane doar informatia, clara si fara intreruperi.

 

Consiliul Judetean Arad foloseste deja un sistem de traducere simultana, furnizat de curand de Amro Grup. Sistemul isi dovedeste utilitatea in conferinte si dezbateri cu audienta mare si uneori mixta ca si nationalitate.

 

Consiliul aradean organizeaza numeroase conferinte, multe si cu participare internationala, dezbateri si sedinte in care se discuta subiecte de interes pentru judet. Toate aceastea se desfasoara in sala Vasile Goldis, un spatiu generos, echipat pentru a sustine o diversitate de evenimente: expozitii, festivitati de premiere,  lansari de carte etc.

 

 

 

Un eveniment recent cu participare internationala  a fost conferinta „Siguranţa persoanei si construirea capitalului social” din  noiembrie 2019; aici s-a discutat in principal despre eficientizarea institutiilor publice pentru siguranta cetatenilor. In astfel de conferinte, cu multi participanti din tari diferite, un sistem de traducere simultana asigura succesul comunicarii.  

 

Cum functioneaza?

 

Sistemul (seria TM200 unidirectional ) este compus dintr-un emitator cu microfon la care vorbeste traducatorul si cate un receptor cu casti pentru fiecare membru al audientei. Comunicarea se face wireless, prin antena integrata aparatelor de traducere simultana. Participantii ascultatori aud traducerea in castile receptorului, asa cum este rostita de catre translator.

 

 

Emitator portabil TM200T

 

 

O alta componenta importanta a sistemului de traducere simultana este statia de incarcare, cu mai multe pozitii, in functie de numarul aparatelor. Aceasta este tip valiza si poate fi utilizata si pentru transportul si depozitarea in conditii de siguranta a aparatelor.

 

Simplu de folosit si eficient, sistemul de traducere simultana s-a dovedit a fi o investiti foarte utila pentru mai multi dintre clientii nosti, printre care Organizatia Mondiala a Sanatatii, Unilever,  Universitatea din Craiova, Biblioteca Nationala a Romaniei etc.

 

Aveti nevoie de un sistem de traducere simultana care sa asigure o comunicare clara in timul conferintelor, delegatiilor oficiale, sau sedintelor cu multi participanti? Contactati-ne, suntem aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...