Cele mai bune echipamente pentru traducere simultana

Postat de admin 01.10.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,AMRO recomanda!,

Știm cu toții că reușita uni eveniment depinde foarte mult de implicarea participanților/organizatorilor și de deciziile pe care aceștia le iau.  Aceste decizii implică și echipamentele folosite în evenimentele de comunicare, cum sunt conferințele, ședințele, prezentări și dezbateri.

Echipamentele potrivite ajută la bunul mers al unei conferințe, în special dacă avem nevoie de serviciile unuia sau mai mulți traducători. Pentru activitatea de traducere simultană/interpretariat echipamentele audio cele mai eficiente sunt cele care asigură o comunicare clară, fără întreruperi sau interferențe, în timp real. Amro Grup a integrat în numeroase proiecte echipamentele de traducere simultană/tour guide, cu mare succes.

 

 

 

Cum funcționează un sistem de traducere simultană?

 

În timpul întâlnirilor diplomatice la care participă și unul sau mai mulți translatori, o modalitate elegantă, simplă și eficientă de a transmite informația tradusă este prin sistemul de interpretariat tour guide. Sistemul este format din emițător cu microfon și receptoare cu căști, care au rolul esențial de transmitere a informației. O altă componentă importantă a sistemului de traducere simultană este stația de încărcare, care poate fi pentru 12, 35 sau 60 de aparate, simultan. De asemenea, se poate opta pentru emițător fix sau mobil (wireless), în funcție de numărul audienței, de dotările încăperii, preferințele participanților etc. Un emițător fix are de regulă o putere de acoperire mai mare și permite și cuplarea unor dispozitive auxiliare cum ar fi sursă de muzică de fundal.

 

Funcționalitatea sistemului de traducere simultană este simplă: traducătorul vorbește la microfonul emițătorului, iar informația ajunge în căștile membrilor din audiență, instant. Emițătorul și receptoarele vor fi setate pe același canal pentru a fi compatibile, după care sunt pregătite de folosire. În funcție de tipul echipamentelor alese, sistemul de traducere simultană poate acoperi eficient între 50-100m și oferă funcționare continuă circa 20 de ore.

 

Unde am mai integrat sisteme de traducere simultană recent?

 

Universitatea din Craiova - organizează conferințe și discuții pe teme variate, de interes pentru studenți, uneori nu doar în limba română; aici folosirea unui sistem de traducere simutană a sigurat bunul mers al întregului eveniment.

 

Organizația Mondială a Sănătății, sediul din România, care organizează numeroase conferințe, campanii de înștiințare despre probleme medicale variate, cu participanți din România și din multe alte țări. Sistemul de traducere simultană a jucat un rol important în una din conferințele din cursul lunii septembrie, în care au fost necesare și servicii de interpretariat. Sistemul de la Amro Grup și-a îndeplinit  sarcina de a transmite traducerile de la vorbitor spre audiență și invers.

 

Există numeroase modalități de a integra sistemul tour guide și interpretariat în evenimentul tău de comunicare, pentru un plus de eficiență și profesionalism. Află cum poți îmbunătăți o conferință sau o ședință de lucru cu mai mulți pericipanți prin echipamentele de traducere simultană, aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...