În ce activități avem nevoie de sistemul tour guide?

Postat de admin 24.05.2019 0 Comentariu Cat Costa?,AMRO recomanda!,

Fie că reprezentați o agenție de turism, un operator industrial sau o instituție publică, comunicarea eficientă cu clienții și partenerii este mereu pe primul loc.

De aceea, atunci când este nevoie de o comunicare clară în situații speciale, un sistem tour guide este mereu o investiție excelentă. Mai exact, care ar fi situațiile în care este necesar un sistem tour guide?

 

1. În mediul zgomotos dintr-o fabrică, în timpul unei vizite cu ghid sau prezentator, ori în eventualitatea unei delegații străine, când este necesară și prezența unui traducător; sistemul tour guide asigură transmiterea clară a informației de la vorbitor/ghid, către audiență.

 

2. În cazul vizitelor turisitce, agențiile de turism care organizează vizite cu ghid pot opta pentru sistemul tour guide deoarece oferă o comunicare clară și sigură și pe distanțe mari; cu alte cuvinte, atunci când ghidul vorbește, membrii grupului se pot îndepărta și pot circula după bunul plac, pentru a vedea o anumită zonă din aria de interes, nefiind necesar să rămână mereu la doi pași de ghid.

 

 

 

 

 

3. În timpul conferințelor organizate în săli foarte mari, cu zgomot de fundal și ecou, cu mai mulți vorbitori, un sistem tour guide cu emițătoare tip microfon și receptoare cu căști transmite informația rapid și clar.

 

4. În timpul întâlnirilor diplomatice la care participă și unul sau mai mulți translatori, o modalitate elegantă, simplă și eficientă de a transmite informația tradusă este prin acest sistem tour guide. Când traducătorul vorbește la microfonul emițătorului, informația ajunge în căștile membrilor din audiență, instant.

 

Sistemul tour guide, TM01-NG este compus din mai multe tipuri de emițătoare (microfon lavalieră, microfon fără fir tip “hand-held” sau microfon headset), receptoare și valize profesionale de încarcare și transport. Sistemul TM01-NG acoperă eficient cca 80mp în interior și 150 mp în spațiile deschise, livrând o comunicare fără erori, în timp real.

 

Vă așteptăm pentru a discuta modalitățile în care sistemul tour guide vă poate face munca mai ușoară și mai plăcută. Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...