Despre sonorizarea Căminului Cultural de la Șoldanu

Postat de admin 04.07.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Cel mai recent proiect de sonorizare la scară mare a fost echiparea completă a căminului cultural din comuna Șoldanu, jud. Călărași, cu un sistem complet de sonorizare și iluminat profesional, cu echipamente din gama celor pentru scenă.

 

Pentru sala de festivități, cu o scenă de peste patru metri, specialiștii de la Amro Grup au proiectat o instalație de sunet și lumini, formată din echipamente profesionale pentru scenă: difuzoare de mare putere, monitoare de scenă, amplificator, mixer, microfoane și proiectoare cu led pentru iluminatul de spectacole. Mărcile integrate în acest proiect au fost Proel, Axiom și Topp Pro, pentru sistemul de sonorizare al scenei și Sagitter pentru iluminat.

 

 

 

Sala de festivități a comunei Șoldanu a fost inaugurată recent, ca parte a strategiei de dezvoltare a comunităților din această regiune; construirea acestui cămin cultural a atras cu sine o serie de evenimente de importanță locală, care acum se pot susține într-un spațiu echipat corespunzător.

 

 

 

Clădirea este spațioasă, are un design modern și este excelentă pentru organizarea concertelor, ședințelor, festivităților locale și multe altele. Specialiștii de la Amro Grup au avut rolul important de a dota sala de festivități cu toate echipamentele necesare susținerii diverselor evenimente; obiectivul principal a fost obținerea unui sunet curat, echilibrat, fără distorsiuni sau microfonie. Echipamentele Proel și Axiom instalate în sală, au fost poziționate astfel încât să ofere cel mai bun efect acustic posibil. Instalația de lumini, formată din proiectoare de scenă Sagitter, a fost selectată pentru a crea atmosfera potrivită unei săli de evenimente.

 

Căminul Cultural de la Șoldanu are o sonorizare corespunzătoare și se alătură listei de proiecte finalizate cu succes, respectiv cămine și centre culturale pe care le-am sonorizat: Centru Cultural "Nicolae Manolescu" din Breaza, jud. Prahova, Centrul Cultural Vălenii de Munte, Centrul Cultural din Fieni jud. Dâmbovița, Palatul Copiilor din Alexandria, Biblioteca orașului Târgu Mureș etc.

 

Dacă la căminul cultural din localitatea dvs. sonorizarea are nevoie de o înnoire, completare, sau chiar este nevoie de un sistem complet de sunet și lumini, merită să ne cereți o proiectare și o estimare de preț, scopul nostru este să vă ajutăm la realizarea planurilor, în mod cât mai avantajos. Suntem aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...