Sonorizare cu boxe pendante la magazinul Humanic

Postat de admin 10.09.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Magazinul de pantofi multibrand, Humanic, din AFI Palace Cotroceni a ales de la Amro Grup o instalație de sonorizare profesională, mai precis, un sistem format din boxe sferice tip pendant, care sunt montate prin suspendare de tavan.

 

 

 

Ideea principală a acestui proiect a fost sonorizarea calitativă, însa discretă, fără plasarea echipamentelor în spațiul de tranzit sau expunere a produselor. Faptul că boxele se montează suspendate de tavan a contribuit enorm la păstrarea spațiului original intact; apoi designul elegant, minimalist al boxelor, a permis integrarea lor în spațiul magaznului, potrivindu-se excelent cu aspectul ambiental al acestuia.  Boxele integrate la magazinul Humanic din AFI Palace sunt fabricate de brandul Proel Italia, special pentru spațiile cu tavan înalt, care permit suspendarea difuzoarelor, fără ca acestea să ajungă prea jos.

 

Modelul CSB10  folosit aici este o boxă de 10W, construită din material ABS rezistent, cu difuzor sferic full range, de 5 inch și cu o greutate de doar 1,7 kg. Pentru a controla calitatea sunetului și a asigura protecția întregului sistem audio, instalația conține și un amplificator de 160W, cu funcție suplimentară de sursă de muzică; astfel este rezolvată și partea de media player, fără a mai fi necesare adăugarea/achiziționarea unor aparate în plus.

 

Instalația audio se pliază perfect pe specificul spațiului unui magazin de tip retail, atît din punct de vedere audio, cât și în ceea ce privește aspectul. Deci, misiune îndeplinită, din nou!

 

Dacă ești în căutarea unei instalații de sonorizare, vezi ce putem face pentru magazinul tău – află despre alte proiecte similare, magazinul de ținute de seară, Cristallini , sau magazinul de ochelari multibrand, Videt!

 

Dorești o ofertă personalizată? Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...