Turul orașului cu sistemul tour guide

01.08.2017 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

       În timpul verii fluxul de turiști crește considerabil și orașele sunt inundate de vizitatori din alte colțuri ale lumii. Cu toții sunt nerăbdători să descopere toate locurile de interes și să afle cât mai multe informații despre orașul vizitat. Cei care organizează astfel de vizite, de obicei pun la dispoziția grupurilor și ghizi, care pot face experiența și mai interesantă prin informația oferită. Știați că există o unealtă care facilitează considerabil munca ghidului turistic?

 

Amro Grup a echipat RATB cu aparate audioghid

 

Este vorba despre sistemul tour guide, care face comunicarea dintre ghid și turisti extrem de simplă și clară. Tour guide este un mod extrem de eficient de adresare către un număr mare de oameni care pot fi la distanțe diferite de ghid, având totodată libertatea de mișcare în orice punct al obiectivului de vizitat. Chiar dacă se îndepărtează de ghid, turiștii vor auzi explicațiile în mod clar și intelgibil, fără să piardă nimic.

 

Sistemul tour guide este compus dintr-un emițător, receptoare și o valiză tip stație de încărcare pentru toate aparatele folosite. Numărul receptoarelor depinde întotdeauna de numărul persoanelor din audiență (turiști), iar dacă se optează pentru un sistem tour guide bidirecțional (two-way), turiștii vor putea, la rândul lor, face comentarii, pune întrebări ghidului, prin receptoarele special concepute.

 

Amro Electronic Grup a echipat de curând și autobuzele din programul turistic Bucharest City Tour cu sisteme tour guide, pentru ca persoanele care oferă călătorilor informații despre București, să comunice cât mai eficient. Având în vedere că autobuzele sunt în aer liber, în zgomotul orașului, comunicarea prin microfon direct în căștile turiștilor este singura soluție.

 

Tour Guide este un produs foarte solicitat deoarece este ușor de folosit, are un preț accesibil și aduce un aport imens aplicațiilor în care este folosit: turism, fabrici, conferințe, traducere simultană etc.

 

Pe lângă exponate, vă veți întâlni și cu audioghidul la  Muzeul de Mineralogie din Baia Mare, Muzeul Literaturii Române din București, sau Muzeul de Carte Veche din Târgu Mureș, printre multe altele. Este foarte ușor să întâmpini un număr foarte mare de vizitatori când ești echipat și pregătit pentru ei.

 

 Urmăriți video de prezentare!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...