Cum îmbunătățește sistemul Tour Guide comunicarea din fabrică?

Postat de admin 05.09.2019 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],Proiecte finalizate,

Vizitele de lucru din fabrici sunt ocaziile în care te bazezi foarte mult pe eficiența comunicării, deoarece discuțiile se desfășoară de regulă în condiții de zgomot de fundal, permanent. Atunci când primești o delegație străină pentru care organizezi o vizită cu ghid, pe lângă echipamentul de protecție, ia în considerare și echipamentele pentru comunicare. Amro Grup recomandă sistemul Tour Guide pentru vizite ghidate, discuții și prezentări în fabrici și uzine, pe care l-a integrat de nenumărate ori în proiectele multor clienți cu renume.

 

 

 

 

Și tu poți alege și implementa sistemul Tour Guide pentru o comunicare eficientă în timpul vizitelor și prezentărilor pe care le organizezi în fabrică; este simplu de operat și extrem de util – iată cum funcționează:

 

Sistemul Tour Guide este compus dintr-un emițător, folosit de persoana care transmite informații către un grup și un număr de receptoare, care variază în funcție de numărul de persoane din audiență. Emițătorul transmite prin microfonul de tip lavalieră, informațiile celui care prezintă, direct în căștile receptoarelor ascultătorilor; astfel orice zgomot de fundal este eliminat, fără a mai exista riscul de a pierde din informații.

 

În cazul aparatelor bidirecționale (two way), receptoarele comunică și ele la rândul lor cu emițătorul, adică, ascultătorii pot replica, pot interveni, pot pune întrebări sau adăuga comentarii în timpul discursului / prezentării.

 

Există și posibilitatea de a conecta o sursă auxiliară/linie de tip CD player, radio, TV, pentru a transmite mesaje înregistrate sau știri de interes; pentru această opțiune este necesară folosirea emițătorului fix în locul celui mobil. O altă componentă este stația de încărcare tip valiză, în variante pentru număr de 12, 35, 60 sau 70 de aparate; odată încărcate, aparatele au o  durată de funcționare de 17 ore.

 

 

Ai nevoie de un pachet predefinit, gata de folosit? Alege sistemul tour guide pentru ghidare în fabrici, TM01-NG!

 

 

 

Unde am mai integrat sisteme Tour Guide? Exemple de aplicații:

 

Unilever, care deține în România unul dntre cele mai importante puncte de producție din Europa, loc unde se fabrică numeroasele branduri de detergenți și produse alimentare.

 

Rombat este, de 20 de ani, cel mai mare producător de baterii auto din România și folosește sistemul Tour Guide la vizitele de lucru din fabrică.

 

Universal Alloy Corporation, o companie amercană cu renume în construcția componente pentru aeronave, a integrat sistemul Tour Guide pentru a optimiza comunicarea în timpul vizitelor cu ghid din fabrică.

 

Agricost, cea mai mare fermă de cereale din România și una dintre cele mai mari din Europa, a folosit sistemul Tour Guide și în exteterior, la evenimentul ”Ziua Câmpului”.

 

Aceste companii folosesc sistemul Tour Guide deoarece utilitatea lui aduce un aport considerabil la bunul mers al activităților. Contactează-ne pentru a afla cum poți folosi sistemul Tour Guide pentru o comunicare profesionistă – suntem aici!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...