Sistemul de traducere simultana la Consiliul Judetean Mures

Postat de admin 19.02.2020 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Consiliul Judetean Mures este o institutie cu rol central in bunul mers al lucrurilor in judetul pe care il administreaza. Desfasoara foarte multe proiecte si initiative extrem de importante pentru dezvoltarea comunitatii locale. In acest scop, se organizeaza multe sedinte, conferinte si dezbateri, de multe ori cu invitati din alte tari, pentru schimb de experienta.

 

Spre exemplu, in luna noiembrie 2019, la Consiliul Judetean Mures a sosit o delegatie de specialisti din politie, medicina legala si servicii sociale din Ucraina, pentru a discuta proceduri si practici in cazul unor interventii si medieri in conflictele sociale. In astfel de ocazii, uneltele care pot facilita discutiile sunt binevenite,  deoarece o comunicare eficienta rezolva probleme si indeplineste obiective.

 

Consiliul Judetean Mures este o institutie care recunoaste importanta unei comunicari de succes si depune mereu eforturi pentru a o mentine la cote optime. De curand, a investit intr-un sistem tour guide si traducere simultana, special conceput pentru facilitarea comunicarii din cadrul conferintelor si dezbaterilor publice unde sunt si participanti internationali.

 

Sistemul de traducere simultana este conceput pentru o gama larga de aplicatii si este de mare ajutor atunci cand comunicarea live este afectata de zgomot, distanta sau bariera lingvistica; este compus din emitatoare (microfon lavaliera, microfon fara fir tip hand-held sau microfon headset) si mai multe receptoare cu casti.

 

Emitator mobil de mana pentru traducere simultana si vizite ghidate TM01-NGT

 

In cazul sedintelor cu particianti din tari diferite, sistemul de traducere simultana are rolul de a prelua traducerea facuta de interpret si a o transmite wireless in castile tuturor membrilor din audienta. Si in cazul conferintelor desfarsurate intr-o singura limba, unde nu este necesar traducator, sistemul tour guide si de traducere simultana este foarte util. In special in cazurile cand discutiile se poarta in sali foarte mari, cu ecou sau zgomot de fundal, in spatii galagioase sau cu sursa de zgomot in imediata apropiere. Sistemul asigura claritatea discutiei, la volumul preferat de utilizator, de la receptor, direct in casti, fara pierderi sau intreruperi.

 

Sistemul de traducere simultana acopera cca 80 mp in interior si 150 mp in spatiile deschise si asigura o comunicare eficienta, fara erori, in timp real. Ce poate fi mai important intr-o conferinta?

 

Daca sunteti in cautarea unui sistem care sa eficientizeze comunicarea, contactati-ne pentru a va convinge de avantajele sistemului de traducere simultana. Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...