Antena unidirectionala pentru amplificare semnal, sisteme fixe, peste 400 m, ANT-UHF

ANT-UHF este o antena directionala, compatibila cu emitatoarele fixe pentru aplicatii tour guide/traducere simultana TM100-ST, TM200-ST, TM300-ST.

Caracteristici:
•    Acoperire peste 400 m
•    Certificari: ISO 9001:2008, CE, FC
•    Dimensiune: 370 (W) × 311 (H) mm
•    Produse compatibile: TG-100ST, TG-200ST, TG-300ST

Tour guide
Distanta(m) 400
Tip echipament Antena
Caracteristici Unidirectional
Culori Negru

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Antena unidirectionala pentru amplificare semnal, sisteme fixe, peste 400 m, ANT-UHF

  • Producător: Amro Grup
  • Cod produs: ANT-UHF
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • € 309
  • Fără TVA: € 260
% Cumperi mai multe bucati? Iti oferim extra discount. Comanda!
Institutie publica? Cumpara prin SICAP, suntem inregistrati!

Etichete: ANT-UHF, antena directionala, antena emitator fix, antena sisteme tour guide, antena UHF sisteme straducere simultana

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...