Software pentru aparatul de sondare a opiniei M10, STI

STI este un software special creat pentru gestionarea aplicatiilor de sondare a opiniei si televot interactiv. Softul STI este compatibil cu telecomenzile de televot M10 si poate fi folosit pentru votare, numire si alegeri la sedintele consililor din administratia publica, dar si la sondarea opiniei in cadrul sedintelor de lucru, efectuarea de studii si statistici etc. 

Caracteristici:
•    Software autonom
•    Gestioneaza 3 taste de votare (Da,Nu,Abtinere)
•    Alegeri electorale candidati (Alegere M din N, M<N)
•    Vot prin reprezentanti si vot cumulat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Software pentru aparatul de sondare a opiniei M10, STI

  • Cod produs: STI
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • € 190
  • Fără TVA: € 160
% Cumperi mai multe bucati? Iti oferim extra discount. Comanda!
Institutie publica? Cumpara prin SICAP, suntem inregistrati!

Etichete: STI, software televot interactiv, software sondarea opiniei, software aparate televot M10

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...